Meer over Relatietherapie Amsterdam

Welkom bij Relatietherapie Amsterdam. Relatietherapie Amsterdam is de plek voor stellen om zichzelf en elkaar beter te leren kennen. Relatietherapie Amsterdam heeft twee begeleiders per stel. Een coach en therapeut. Samen man en vrouw en door de nodige obstakels en crisissen heen gekomen om voor jullie als begeleiding in jullie crisis te mogen bijstaan. Deze dubbele begeleiding maakt het mogelijk om alle delen van het spectrum te ondervangen en jullie als echtpaar de optimale begeleiding te geven die nodig is.

Relatietherapie Amsterdam – voor wie?

Het kan zijn dat je als paar niet meer kan zien wat er speelt. Je weet dat jullie veel ruzie hebben en dat het niet meer loopt zoals in het begin. Je wil een heldere kijk of spiegel van wat er nu werkelijk gebeurd, dan is er de mogelijkheid om 1 of meerdere sessies relatietherapie Amsterdam in te gaan. Ga naar de contact pagina voor een afspraak of druk HIER.

Als je ouder bent en samen een kindje hebt (of krijgt) is dat het mooiste wat er is. Je hebt een wondertje samen gemaakt en dit wondertje heeft jullie als voorbeelden nodig om te begrijpen hoe de wereld in elkaar steekt. Hij of zij zal dan ook alles kopiëren wat jij als ouder doet. Welk voorbeeld wil je zijn voor je kind en hoe wil je dat samen op 1 lijn gaan krijgen zodat jullie kind niet verward raakt van wat hij of zij ziet. Oude rolpatronen van je eigen ouders ga je herkennen in jezelf en ga je ook voortzetten in eerste instantie als je je nog niet bewust bent van wat je zelf wil en wie jezelf bent. Door die oude rollen krijg je ook soms problemen met elkaar na het krijgen van een kind. Alles is veranderd en iedereen krijgt een nieuwe plek in  het familie systeem. Dat betekent dat het kind nu centraal staat omdat het kind afhankelijk is van de ouder. Stond voorheen iemand anders centraal, dan zal dat vervelend aanvoelen als die plek wordt ingenomen door een ander. Je krijgt andere dynamiek en als deze niet soepel verlopen dan is het zaak om die eerst te gaan begrijpen en vervolgens te kijken of het nodig is om bepaald gedrag of leefwijzen te veranderen zodat iedereen zich weer prettig en erkend voelt in de nieuwe situatie. Wil je een betere relatie met je partner en een fijnere leefomgeving voor je kind? Neem dan nu contact op voor een afspraak en druk HIER op deze link. Ook is het mogelijk om individueel of gezamenlijk deel te nemen aan de workshop: “Wat voor ouder wil ik zijn”. KLIK HIER voor meer informatie.

Relatietherapie Amsterdam – welke resultaten kan ik verwachten?

Om erachter te komen hoe je weer samen door een deur kan en of je nog samen door een deur kan, zijn openheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid de allerbelangrijkste ingrediënten. Niemand weet de uitkomst van de sessies. Het enige wat je zeker weet, is als we allemaal ons beste been voor zetten in openheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid het optimale resultaat voor alle partijen tot stand zal komen.

Relatietherapie Amsterdam – wat zijn de kosten en hoe meld ik me aan?

Een sessie bij Relatietherapie Amsterdam kost 140 euro (inclusief BTW). Jullie krijgen beide een factuur van 70 euro per sessie. Het is mogelijk om voor de behandelingen een vergoeding te krijgen via de aanvullende pakketten van uw zorgverzekeraar. Informeer voor meer informatie bij uw zorgverzekering of natuurgeneeskundige behandelingen in uw pakket vergoed worden. Bij de meeste verzekeringen is dit gemiddeld 40 euro per vergoeding. Ook is het mogelijk om een factuur op je bedrijfsnaam te verkrijgen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bij Relatietherapie Amsterdam. KLIK HIER